Svet: Finalistkinja “Zvezda Granda” Sanja Vasiljević otkriva: Nije važno jednom pobediti, nego pobeđivati svaki dan

Svet: Finalistkinja “Zvezda Granda” Sanja Vasiljević otkriva: Nije važno jednom pobediti, nego pobeđivati svaki dan

Godinu dana nakon prvog pojavljivanja u muzičkom šou programu “Zvezde Granda” u kojem je pobrala ogromne simpatije velikih muzičkih zvezda, mlada Sanja Vasiljević snimila je svoju prvu pesmu koja nosi naziv “Nazovi me”. Furija iz Šapca, kako ju je prozvao Aca Lukas, ekranizovala je svoju numeru za koju je muziku i tekst radio Bane Opačić, a aranžman Zoran Kesić, dok su video kadrovi u kojima pevačica po srpskoj prestonici traga za svojom ljubavlju i ostavlja mu tragove po kojima on nju može da pronađe, delo produkcije Storyteller.

 

“Ovo je za mene sjajan adrenalinski momenat jer je vreme da pokažem šta sama znam da uradim. Pop scena na kojoj želim da se etabliram nije mnogo zastupljena kod nas, ali koliko god slušam savete ljudi čije mi mišljenje znači, ipak na kraju presuđujem ja, pa je i sve što ćete u narednm period slušati I gledati od mene, rezultat mog unutrašnjeg osećaja,” kaže Sanja koju je svojevremeno Jelena Karleuša ocenila kao suviše altertnativnu, kulturnu i obrazovanu za estradnu scenu.

“Mnogo mi je značilo kada je Marija Šerifović rekla da sam najbolja pop pevačica koja se pojavila na toj sceni otkako je ona u ulozi žirija. Ipak, najglasniji kako sam stvorena za ovaj posao od prvog dana bio je Aca Lukas i beskrajno mu hvala na tome, naročito kada je istakao da sam ja za njega pobednik. Ipak, posle svega smatram da nije važna jedna pobeda, nego trajati i pobeđivati svaki dan,” iskrena je pevačica.

There is no tags

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *